На війні загинув Сергій Падалка родом з Полтавщини



30 серпня під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області в результаті артилерійського обстрілу з боку противника загинув Сергій Падалка.

Він народився 17 червня 1986 року в селі Гаївщина. Закінчив місцеву школу, потім навчався у Червонозаводському технологічному технікумі харчових технологій, який закінчив у 2006 році.

Після подій 2014 року Сергій Падалка захищав незалежність і територіальну цілісність нашої держави на сході України, служив у зоні АТО за контрактом. Повернувшись до мирного життя, проживав у місті Заводське, працював пекарем у ТДВ «Чернонозаводський хлібозавод».

Після повномасштабного російського вторгнення 26 лютого 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Мав звання старшого сержанта, служив на посаді головного сержанта аеромобільного взводу аеромобільної роти.

"У скрутний для України час він закривав грудьми кожного з нас. Лохвицька громада плаче і безмежно сумує разом з рідними! Розділяємо біль непоправної втрати і висловлюємо співчуття мамі Оксані Олексіївні, брату Роману Юрійовичу, дружині Юлії Володимирівні та доньці Єлизаветі", - йдеться в повідомленні Лохвицької міської ради. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW