Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек



Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек, фото-1

У Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся поєдинок 3-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, у якому зустрічалися луганська «Зоря» та столичне «Динамо».

Після розгромної поразки від «Дніпра-1», яка сталася слідом за вильотом «Динамо» з кваліфікації Ліги чемпіонів, від команди Мірчі Луческу всі чекали на перемогу, проте насправді все склалося зовсім інакше.

«Біло-сині» забили першими, але з офсайду: взяття воріт від Олександра Караваєва не було зараховано, оскільки боковий арбітр підняв прапорець. А вже через три хвилини рахунок на табло відкрили номінальні господарі: м'яч опинився у воротах Георгія Бущана після удару Назарія Русіна та рикошету від Томаша Кендзьори.

На цьому підопічні Патріка ван Леувена не зупинилися та ще до перерви подвоїли свою перевагу. На 35 хвилині Дмитро Мишньов ударом в один дотик із льоту відправив м'яч у ворота, замкнувши прострільну передачу від В'ячеслава Чурка з лівого флангу. Здавалося, шансів зачепитися за очки у «Динамо» майже не лишалося.

Ймовірно, розмова в роздягальні киян була нелегкою, адже результат, м'яко кажучи, не міг влаштувати їх. І в дебюті другого тайму підопічним Луческу вдалося відіграти один м'яч. Буяльський скористався рикошетом від захисника і прострелив на Владислава Ваната, якому залишалося лише підставити ногу, щоб вразити порожні ворота.

Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек, фото-2

А коли на 68 хвилині Роман Вантух отримав червону картку та залишив луганчан удесятьох проти свого колишнього клубу, шанси «Динамо» відновити статус-кво різко зросли. Принаймні на котируваннях букмекерів.

Втім, чисельна меншість не завадила «Зорі» одразу забити третій гол. Орендований у «Динамо» Володимир Бражко спочатку посадив на п'яту точку Сергія Сидорчука, потім прибрав на замаху Іллю Забарного і, зрештою, точно пробив у далеку дев'ятку. Для 20-річного опорника цей гол став дебютним в УПЛ.

Після такого повороту долі «Динамо» не здалося і вдруге скоротило розрив у рахунку до мінімуму. За 7 хвилин до кінця основного часу Віталій Буяльський додав в особистий актив до асисту ще й гол, класно пробивши в один дотик з-за меж штрафного майданчика. Однак дотиснути суперника, незважаючи на всі докладені зусилля, «динамівці» все ж таки не зуміли.

3:2 – «Зоря» здобула третю перемогу поспіль і одноосібно очолила турнірну таблицю чемпіонату УПЛ. «Динамо» зазнало чергової поразки, що, однозначно, похитне чемпіонські амбіції клубу. У наступному турі у «Динамо» зустріч із «Львовом», а «Зоря» зіграє проти «Руха».

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Зоря» – «Динамо» – 3:2

Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек, фото-3

 Русин (7), Мишньов (35), Бражко (70) – Ванат (50), Буяльський (83)

Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек, фото-4

 Русин (31), Вантух (58), Алефіренко (81) – Сирота (22), Забарний (42), Ванат (51), Караваєв (55), Шапаренко (75), Буяльський (86)

Вже з голами, але без очок. Динамо в більшості не зуміло зробити камбек, фото-5

 Вантух (68, друга жовта картка)

«Зоря»: Мацапура, Вантух, Батагов, Імереков, Данченко, Чурко (Сміян, 80), Назарина, Мишньов (Бражко, 63), Русин (Снурніцин, 71), Крістіан (Алефіренко, 80), Нагнойний (Луньов, 63).

«Динамо»: Бущан, Дубінчак, Забарний, Сирота, Кендзьора (Гармаш, 46), Андрієвський (Сидорчук, 46), Шепелєв (Шапаренко, 46), Кабаєв (Бєсєдін, 80), Караваєв, Буяльський, Ванат.

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ)

Матеріал опубліковано за підтримки FAVBET



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW