На Львівщині сільський голова розкрадав гроші на будівництві газопроводу



На Львівщині сільський голова "будував" уявний газопровід. 

У Львові судитимуть сільського голову, який вирішив будувати газопровід. Таким чином чоловік викрав з державного бюджету понад 2 млн гривень. 

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини. 

За даними слідства, сільський голова вирішив побудувати підвідний газопровід середнього тиску до сіл територіальної громади. Чоловік знав, що таке будівництво не потрібне, оскільки такий газопровід вже був збудований декілька років тому. 

Попри цей факт посадовец провів тендер та уклав догорів з будівельною компанією, яка не провела жодних робіт. Опісля "уявного будівництва" сільський голова підписав акт виконаних робіт та стягнув з місцевого бюджету 2 млн 470 тис грн.

Колишньому посадовцю інкримінують заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення під час будівництва газопроводу (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Окрім того, за клопотанням Червоноградської окружної прокуратури Львівської області, рішенням слідчого судді накладено арешт на незавершене будівництво підвідного газопроводу середнього тиску та передано вказаний об'єкт, протяжністю 12 км в управління АРМА.

Читайте також: Стало відомо, чому лунала сирена на Львівщині 31 серпня



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW