Яким буде культурний осередок на Чернігівщині: відбулася перша зустріч митців



26 серпня відбулось обговорення з приводу створення культурного осередку Чернігівщини. Група молодих, творчих та перспективних людей зібралася в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області для обговорення майбутньої співпраці з приводу створення творчих івентів.

На заході були присутні фотографи та фотографині, художники, музиканти та поети Чернігівщини. Під час зустрічі обговорювали основні потреби для створення культурного простору для всіх творчих людей. Творчі вечори, презентації, стендапи та майстер класи - це лише маленька частина того різноманіття культурних подій, які планують організовувати.

Будівля Агенції регіонального розвитку є однією з найстаріших будівель міста. Вона обладнана величезним підвальним приміщенням, де і будуть проходити творчі івенти.

Яким буде культурний осередок на Чернігівщині: відбулася перша зустріч митців, фото-1

Головними ідеями було організація художніх виставок чернігівських митців на постійній основі і влаштування музикальних концертів. Ці дві події можуть співіснувати. Коли музикальний концерт займає аудіопростір, візуальний простір може займати виставка фото або картин.

Окремо також обговорили ідею проведення літературних вечорів. Нашому суспільству, а зокрема митцям, зараз дуже бракую натхнення. А саме такі теплі вечори поезії та чашка гарячого чаю мають силу його віднайти.

Яким буде культурний осередок на Чернігівщині: відбулася перша зустріч митців, фото-2

Планується створення простору, де практично не буде обмежень та заборон, аби кожен відвідувач міг відчути себе справді вільним.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW