Ми всі повернемось додому: редакція сайту 06239 вітає покровчан з Днем шахтаря та Днем міста



28 серпня в Україні святкують професійне свято - День шахтаря. Також, 28 серпня Покровську виповнюється 147 років. Символічно, що День шахтаря і День народження міста назавжди стали одним цілим для покровчан. 

Шахтарська праця завжди була наповнена особливим духовним змістом. Це не просто піт та сльози, колосальні зусилля і непорушна самовідданість, честь і професіоналізм. Спускаючись у шахту, шахтар залишає на поверхні весь свій страх, тому що під землею йому зовсім немає місця. Бере з собою надію і любов, бо знає, що це те єдине, яке не залишить його навіть там, під землею. І йде робити свою справу. Гірницька справа завжди вимагала мудрості і хороших продуманих рішень. Вона не терпить легковажності і не прощає помилок. 

Зараз, коли йде війна, багато мешканців Покровська, багато гірників стали на захист рідної країни, стали волонтерами, добровільними помічниками армії.

В цей День сайт 06239 приєднується до привітань і поздоровлень на адресу всіх, хто пов’язав своє життя з гірською справою і бажає їм міцного здоров’я, гарних умов праці та доброго сімейного щастя! Зі святом!

Зі святом, покровчани! Бажаємо всім мирного неба, нехай якнайшвидше закінчиться війна і всі ми знову повернемося до нашого рідного Покровська!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW