росія активізує зусилля щодо завдання ударів по цивільній інфраструктурі та державним об'єктам України, - Reuters



росія планує незабаром здійснити нові напади на цивільну інфраструктуру України та державні об’єкти. Така заява ґрунтується на даних розвідки США.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву американського чиновника.

"У нас є інформація про те, що росія посилює зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядових об’єктах України найближчими днями.

Враховуючи послужний список росії в Україні, ми стурбовані триваючою загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та цивільної інфраструктури", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ГУР рекомендує бути особливо обережними 23 та 24 серпня, через збільшення ризику масованих обстрілів.

Також СБУ закликала українців бути пильними і дотримуватися безпекових рекомендацій.

"Сили безпеки та оборони України, як завжди, роблять все задля безпеки громадян. Але наразі важливі пильність і обачність кожного громадянина. Відтак закликаємо українців:

  • дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону;
  • не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укриттях;
  • обмежити відвідування масових заходів у публічних і громадських місцях;
  • повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які перебувають у неналежних місцях.

Та головне, у будь-який час – допомагати українським захисникам наближати нашу Перемогу! Все буде Україна! Нагадуємо, що у СБУ працює спеціальна гаряча лінія 0-800-501-482, а також відповідна електронна пошта: [email protected]v.ua", - йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW