Де у Кам’янці-Подільському точка збору школяра?



Уже незабаром розпочнеться новий навчальний рік, так, він буде у нових реаліях, але він точно буде і про це активно говорять чиновники.

Території, які віддаленні від лінії фронту активно готуються до початку освітнього процесу. Розглядають варіанти навчання: очне, онлайн, дистанційне. Незалежно від форми навчання батькам та дітям потрібно готуватись. Що головне для освітянської спільноти? Правильно – наявність якісної канцелярії.

Для того, щоб ознайомитись із трендами та асортиментом шкільних товарів, ми завітали в один із магазинів мережі "Офіс Центр" у Кам’янці-Подільському.

Ми дуже радіємо з того, що батьки активно приходять із дітками вибирати канцтовари для нового навчального року. Варто зазначити, що батьки школярів 1-4 класів запасливіші та надають перевагу гуртовим покупкам. Попереду ще не один рік здобуття освіти, тому зошитів, ручок та олівців багато не буває, - розповідає директор магазину пані Наталія.

У "Офіс Центр" є все від ручки до дизайнерських рюкзаків і ціни для будь-якого гаманця. На полицях магазину ви знайдете: ручки, олівці, зошити, альбоми, фарби, щоденники, словники, теки, пенали та багато іншого, що потрібно сучасному школяреві. І, що дійсно сподобається усім дітлахам та тинейджерам - це дизайн, адже товари є, як у класичній подачі, так, і стилізовані під найсучасніші тренди.

Варто відзначити, що команда "Офіс Центр" підготували шкільні набори першокласника в яких уже зібрано все від зошита та ручки до альбому та товарів для творчості й вартість всього від 249,90 грн.

Де у Кам’янці-Подільському точка збору школяра?, фото-17

Нова колекція рюкзаків та ранців не залишить нікого байдужим: стильні, сучасні, якісні, трендові та навіть є дизайнерські від Андре Тана. При покупці рюкзака з карткою лояльності "Я люблю Офіс Центр" знижка -10% на колекцію рюкзаків 2022 року.

Також батькам варто подбати про робоче місце школяра, незалежно від форми навчання. В "Офіс Центр" широкий вибір стільців: тканинні, шкіряні, сітка, які підійдуть для різного віку.

Де у Кам’янці-Подільському точка збору школяра?, фото-24

Окрім канцтоварів у магазинах мережі "Офіс Центр" можна придбати пляшки та термоси для школярів, ланч-бокси для смачних перекусів на перервах.

Ви ще не зібрали дитину до школи? Нічого страшного, консультанти "Офіс Центр" чекають саме на вас! Товару вистачить усім! Сезон приємних акційних пропозицій якраз у розпалі.

"Офіс Центр" у Камянці-Подільському:

проспект Грушевського, 42

вулиця Лесі України, 27Б



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW