З нагоди Дня незалежності України на Хрещатику влаштували виставку розтрощеної російської зброї, - ФОТО



З нагоди Дня незалежності України на на Хрещатику у Києві влаштували виставку знищеної російської техніки та озброєння. Упродовж дня можна було спостерігати, як розгачені ворожі трофеї на головну вулицю України доставляє спецтехніка ДСНС.

Про це повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на власного кореспондента.

Вже 20 серпня на Хрещатику можна було побачити розтрощені ворожі танки різних моделей, бойові броньовані машини, самохідні гаубиці, реактивні системи залпового вогню, залишки крилатих ракет.

Кияни та гості столиці з цікавістю розглядали металобрухт та фотографувалися на його тлі. Особливо цікаво було дітям. Хлопчаки користувалися можливістю сфотографуватися на танку, або у кабіні котроїсь з машин.

Виставка, влаштована з нагоди Дні незалежності України, продовжить працювати і в наступні найближчі дні. Це приваблює на Хрещатик велику кількість людей. Наскільки це безпечно в умовах воєнного стану, коли ворог може вдаватися до злочинних дій, наш кореспондент поцікавився у правоохоронців, котрі чергують на Хрещатику. Вартові порядку запевняють, що на Хрещатику є достатньо місць для укриття людей у випадку повітряної тривоги.

"Вороги хотіли провести «парад у Києві»? А тепер на Хрещатику музей знищеної російської техніки. Кремль планував зламати нас зсередини? Та ми ламаємо агентурні мережі рф щодня. Російська армія обстрілює  наші міста ракетами? А спротив українців стає ще сильнішим", - зазначається у повідомленні Служби безпеки України 21 серпня.

Фото 0564.ua:

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW