У Полтаві під час футболу і концерту «ПСЖ-драйв» на Климівці зібрали 56 тисяч гривень на авто для ЗСУ



20-го серпня у Полтаві у мікрорайоні Климівка провели спортивно-культурне свято під назвою «ПСЖ-драйв». Першою його частиною став футбольний поєдинок між командами «ПСЖ» (полтавські спортивні журналісти) та «Збірною ветеранів Полтавщини».

У Полтаві під час футболу і концерту «ПСЖ-драйв» на Климівці зібрали 56 тисяч гривень на авто для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО), фото-1У Полтаві під час футболу і концерту «ПСЖ-драйв» на Климівці зібрали 56 тисяч гривень на авто для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО), фото-2

Матч вийшов по-футбольному цікавим, видовищним і багатим на гольові моменти. Завершився перемогою досвідчених ветеранів із рахунком 2:1.

У Полтаві під час футболу і концерту «ПСЖ-драйв» на Климівці зібрали 56 тисяч гривень на авто для ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО), фото-3

Втім, головною цього дня була не лише перемога на футбольному полі. Під час гри уболівальників запрошували долучитися до збору коштів на автомобіль для бійців ЗСУ. Нагадаємо, команда ПСЖ провела вже десять поєдинків в рамках благодійного туру, під час яких вдалося зібратися понад 110 тисяч гривень для української армії.

Цього разу збирати кошти для ЗСУ футболістам допомагали і полтавські артисти. На сцені, встановленій біля футбольного, поля цього вечора виступали відомі полтавські гурти «Онейроїд», «Майор Пронін», «Арізона», «Трансформер» та Артем Лоїк.

Футбольний матч і концерт зібрали на полі у Климівці аудиторію у кілька сотень глядачів, які активно долучалися до збору коштів.

Після підрахунку організатори озвучили зібрану під час заходу суму – 56 100 гривень. Її вистачить для придбання автомобіля, який потрібен нашим бійців на передових позиціях.

Наступний поєдинок у рамках благодійного туру команда «ПСЖ» проведе 28-го серпня у Котельві.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW