У застосунку "Київ Цифровий” з’явилася нова можливість: містяни зможуть голосувати за електронні петиції



У міському застосунку "Київ Цифровий" додали нову можливість для містян. Відтепер вони зможуть голосувати за електронні петиції.

Про це повідомив заступник Київського міського голови Петро Оленич.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua" та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Важливі новини. У “Київ Цифровий” тепер можна голосувати за електронні петиції, – написав Оленич.

Тепер у застосунку "Київ Цифровий" містяни можуть проголосувати за електронні петиціїТепер у застосунку "Київ Цифровий" містяни можуть проголосувати за електронні петиції

Він зазначив, що це вже третій інструмент е-демократії в застосунку після голосування за проєкти громадського бюджету і дерусифікацію.

Зазначимо, що умови не змінні. Якщо петиція набере 6 тисяч підписів, її розгляне Київська міська рада. А подати власну петицію на розгляд можливо на порталі Київської міської ради.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у столиці тимчасово не стягуватиметься оплата за паркування на муніципальних майданчиках. Зміни вже відображені у додатку "Київ Цифровий".

Крім того, розповідали, що в Києві планують запустити корисну ініціативу. Якщо проєкт запрацює, то мешкані та гості столиці зможуть набирати воду в кафе та ресторанах у багаторазові ємності. А натомість на дверях таких закладів з'являться відповідні позначки, а карта буде доступна в "Київ Цифровий".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW