Погода на 16 серпня: на всій території Хмельниччини прогнозують дощі з грозами



Синоптики знову прогнозують суттєві опади на завтра на Хмельниччині. Іноді метеорологи помиляються, звісно, але інформацію треба мати на увазі. Так само як і засоби захисту від дощу.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 16 серпня, на Хмельниччині – хмарно з проясненням, короткочасний дощ,  місцями гроза. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 22-27° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дощ. Вранці – без опадів. Удень та ввечері йтиме дощ із грозою.

 Температура повітря вранці +19, вдень +27, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ із грозою, який йтиме вранці, після обіду зміниться сильним дощем. До вечора він поступово послабшає. Температура повітря вранці +18, вдень +23, ввечері +20.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вранці +18, вдень +26, увечері +23.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW