На Чернігівщині набирають добровольців до легіону «Свобода Росії»



Чернігівський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки розпочинає набір добровольців до лав легіону «Свобода Росії». До нього приймають громадян рф, які проживають на території України.

«Тільки у спільній боротьбі проти тотального путінського режиму та його імперських амбіцій ми зможемо вибороти не тільки свободу та незалежність України, а й краще майбутнє для Росії», – пояснюють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Щоб вступити до легіону, потрібно звертатися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області (бувші військкомати) за місцем проживання.

На Чернігівщині набирають добровольців до легіону «Свобода Росії», фото-1

Довідково:

Легіон «Свобода Росії» – російський легіон Збройних сил України, сформований у березні 2022 року для захисту України від російського вторгнення в Україну 2022 року під час російсько-української війни. Був сформований з числа колишніх військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, а також інших росіян, а подекуди білорусів, які раніше не входили до таких формувань.

Легіон використовує на нарукавних шевронах біло-синьо-білий прапор замість державного біло-синьо-червоного прапора Російської Федерації.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW