Танці для ЗСУ: 11-річна Альбіна з Франківська за 1,5 години танців зібрала 8 тисяч гривень для допомоги захисникам України



Діти України - це маленькі герої. У Франківську 11-річна дівчинка танцями збирає кошти на допомогу ЗСУ. Дівчинку звуть Альбіна Кулакова. Вона професійно займається сучасною хореографією більше 6 років.

Про це 0342.ua розповіла мама дівчинка Тетяна. 

Альбіна є переможницею конкурсів та змагань з сучасної хореографії у багатьох містах України (зокрема на чемпіонаті у Києві 2021, де танцювали кращі з кращих у її віковій категорії).  

"Всі , хто знає Альбіну , кажуть, що Альбіна і танець - це єдине ціле", - каже мама Альбіни. 

Тому родина вирішила саме цим талантом допомогти нашим захисникам. Тим більше, за словами мами, вона чи не єдина в такому віці, або одиниці, які саме танцями вирішили організовувати благодійність. Тому так і назвали "Танцюю для ЗСУ".

Мама каже, що танцювати досить складно, тому що вона одна і це фізично важко, люди зупиняються, дивляться і вона танцює танець за танцем із акробатичними трюками. 

І ще є один нюанс - це погода, вона не дуже сприяє танцювати багато, бо часто дощі. Але мама з дівчинкою не втрачають надії, що ще потанцюють та зможуть зібрати більше коштів. 

Танцювала дівчинка 2 рази у центрі міста, на Сотці. За 1,5 години танців вдалося зібрати більше 8 тис. Але на цьому Альбіна на збирається зупинятися та хоче продовжити, аби зібрати більшу кількість коштів, та допомогти захисникам України. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW