Демонтувати рекламу, чи підключити СБУ? У Кривому Розі розгорівся скандал через мурал з Борисом Джонсоном, - ФОТО



У центрі скандалу, який розгорівся у Кривому Розі, опинився не будь - хто, а сам Борис Джонсон! З'ясувалося, що створення портрету Бориса Джонсона на одному з будинків у Кривому Розі ініціював нещодавно відкритий в нашому місті "Гончаренко центр, а втілила ініціативу у життя ГО "Вимова".

Про це повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на Телеграм-канал народного депутата від ЄС Олексія Гончаренка.

Нардеп оприлюднив вже завершене зображення британського політика. Воно дещо відрізняється від того, яке днями сфотографував наш кореспондент.

Було

Зокрема, у завершеному варіанті футболка Джонсона виявилась брендованою: тепер на білому тлі є емблема і напис "Гончаренко центр". Вочевидь, у день, коли ми сфотографували мурал, він був ще незавершений.

Стало 

Однак тепер начальник відділу з питань реклами Криворізького міськвиконкому Ігор Ільченко вимагає від ГО "Вимова" усунути "зовнішню рекламу", яка розміщена на фасаді будинку. Інакше реклама буде демонтована, а витрати будуть стягнені з "власника рекламного засобу".

Відповідний припис опублікований також на сторінках Олексія Гончаренка у соцмережах:

Демонтувати рекламу, чи підключити СБУ? У Кривому Розі розгорівся скандал через мурал з Борисом Джонсоном, - ФОТО, фото-1

Як пише нардеп, після отримання такого припису він зайшов на Facebook-сторінку Ігоря Ільченка, після чого зрозумів, що вся справа у ... цінностях, які сповідує криворізький чиновник.

Демонтувати рекламу, чи підключити СБУ? У Кривому Розі розгорівся скандал через мурал з Борисом Джонсоном, - ФОТО, фото-2

Олексій Гончаренко, додавши власні коментарі, опублікував скріншоти сторінок Ільченка з абсолютно відкритими для широкого загалу постами. У них чиновник постає чи то перезрілим піонером, чи то просто порушником законодавства України - поширювачем радянщини і прихильником відпочинку у Криму навіть в умовах, коли там тимчасово "господарювали" окупанти. Більше того, він постає "мрійником", котрий мріє про те, аби зустріти старість у іншій країні.

Скріншоти з Телеграм-каналу Олексія Гончаренка

Тепер Гончаренко обіцяє все наскрінене показати СБУ, адже, пише, Игорь Владимирович Ильченко вжив термінових заходів, аби ніхто у наявній політичній ситуації його прихильностей не вивчав.

Про реакцію СБУ народний депутат пообіцяв повідомити додатково.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW