В Україні розпочалася реєстрація на спеціальну сесію мультитесту



Вступники, які не змогли зареєструватися для участі в національному мультипредметному тестуванні в основний і додатковий періоди, матимуть змогу це зробити 12 - 15 серпня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Наказом МОН унесено зміни до Календарного плану організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту і передбачено спеціальний період реєстрації для участі в НМТ. Вступники, які не змогли зареєструватися для участі в тестуванні в основний і додатковий періоди, матимуть змогу це зробити 12ー15 серпня", - йдеться у повідомленні.

Для участі у спеціальній сесії НМТ, вступникам, які ще не зареєструвалися для участі в тестуванні, потрібно в період з 12 по 15 серпня створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО.

Сформувати комплект документів, що містить:

  • оформлену реєстраційну картку,
  • копію паспорта,
  • копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о).

Все це треба надіслати до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає змоги скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW