Міноборони рф розповсюджує нові фейки про розташування військової техніки: об'єкти під загрозую удару ворога



Триває сто сімдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Війська рф не мають можливості втілити у реальність свої плани і тому вт'даються до тактики терору проти мирного населення. Свої злочині дії вони виправдовують переводячи звинувачення на ЗСУ. Для цього вони перед нанесенням удірів одразу виправдовують тим, що на ціх об'єктах було розміщено військову техніку. 

Про це повідомляє редакція. 

Черговий вкид стосується ряду цивільних і стратегічних об'єктів по території України. Зокрема міноборони рф розповсюджує фейк про підрив мостів, розташування військової техніки в церквах.

В одній із заяв рашистів йдеться, що за наявною достовірною інформацією бойовики українських збройних формувань поблизу населених пунктів Зелений Гай та Миролюбівка Дніпропетровської області замінували автомобільні мости через річку Середня Терса, які планують підірвати. Вони одразу припусують ЗСУ свої власні дії. 

Міноборони рф розповсюджує нові фейки про розташування військової техніки: об'єкти під загрозую удару ворога, фото-1

Та виправдовують, що в ході виконання завдань спеціальної військової операції Збройні Сили росії та військові формування Донецької та Луганської народних республік не завдають ударів по об'єктам цивільної інфраструктури, виключно гуманно ставляться до цивільного населення та надають мирним мешканцям всебічну допомогу та підтримку.

Також рашисти продовжують фіксація фактів "злочинних дій київського режиму" щодо мирних громадян. Ми то знаємо, кто ці злочини коїть.

Рашисти продовжують створювати фейки про те, що Українські збройні формування відкрито та повсюдно використовують заклади охорони здоров'я та культури, житлові будинки, церкви, дитячі садки та школи, інші цивільні об'єкти для укриття бойових підрозділів та розміщення важкого озброєння, при цьому евакуація мирних громадян із зазначених об'єктів не проводиться, тисячі людей використовуються бойовиками, як «живий щит». 

Під прицілом ворога можуть бути наступні об'єкти, що вказані у повідомленні Міноборони рф:

Миколаїв. За версією рашистів у житловому багатоквартирному будинку (вул. Прибузька) підрозділами ЗСУ та територіальної оборони розгорнуто опорний пункт, на прилеглій території розміщено велику кількість бронетехніки, під приводом забезпечення безпеки націоналісти заборонили мирним жителям залишати свої будинки, а всі їхні спроби самостійно евакуюватися у безпечні жорстко припиняються;

Харків. За версією рашистів на верхніх та нижніх поверхах житлових будинків (вул. Чернишевського) дислоковано підрозділи ЗСУ та націоналістичного батальйону «Кракен», обладнано склади озброєння та артилерійських боєприпасів, на дахах – вогневі позиції ПЗРК;

Павлоград, Дніпропетровської області. Рашисти стверджують, що на території церкви (вул. Дніпропетровська) націоналісти розмістили вогневі позиції важкої артилерії та РСЗВ;

Рашисти обрали за ціль і територію школи-інтернату № 32 (вул. Панфілова) у Костянтинівці Донецької Народної Республіки. Там за їх версією підрозділи ЗСУ систематично обстрілюють з артилерії та РСЗВ позиції російських Збройних Сил, провокуючи їх на вогонь у відповідь.

Міноборони рф розповсюджує нові фейки про розташування військової техніки: об'єкти під загрозую удару ворога, фото-2

Будьте пильні та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Довіряйте перевіреними джерелам інформації та підавайтеся на маніпуляції ворога. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW