Начальник Хмельницької ОВА пояснив, як відбуватимуться перевезення під час повітряної тривоги



Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій пояснив, що робити під час сигналу "Повітряна тривога", якощи ви перебуваєте у громадському транспорті.

Відтепер водії громадського транспорту під час повітряної тривоги матимуть зупинитися на найближчій зупинці чи обрати безпечне місце для паркування, повідомити пасажирів про небезпеку та місце розташування найближчого укриття, відчинити двері та рекомендувати їм перейти в безпечне місце.

Пасажири, котрі не бажають залишити транспортний засіб і пройти сховище, зможуть продовжити поїздку за маршрутом.

Далі посадка пасажирів не проводиться, а транспортний засіб прямує за маршрутом до кінцевої зупинки, де він буде перебувати до завершення тривоги.

Після відбою тривоги водії відновлюють рух за визначеним маршрутом.

Звертаю увагу, що органи місцевого самоврядування мають забезпечити перевізників переліками укриттів, розташованих за маршрутами руху транспортних засобів, а також розмістити цю інформацію на зупинках.

Для безпеки наших громадян прийняли рішення щодо врегулювання роботи міського громадського транспорту під час повітряної тривоги. Найближчим часом буде підписаний відповідний наказ, - додав Сергій В'ячеславович.

Читайте також:"Діти кам'янецьких військових можуть оздоровитись за кордоном".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW