У Кривому Розі діти з кулінарного клубу "Рунделик" зібрали кошти на потреби ЗСУ, - ФОТО



У Кривому Розі в Культурно-громадському центрі "Шelter+" підвели підсумки "липневої пригоди ТУТ" і на одній з локацій діти зібрали на ЗСУ 1102,5 грн.

Про це повідомляє 0564.ua.

В липні в КгЦ "Шelter+" в рамках "літньої пригоди ТУТ" проходили навчання кулінарному мистецтву. Як розповіла нашій кореспондентці кураторка кулінарного гуртку "Рунделик" Світлана, в неї в групі займались діти різного віку, різної статі, і з різних міст. Усіх їх поєднало бажання навчитись робити різноманітні смаколики. 

- Ми з ними робили шедеври. Вони потім їх куштували. Діти обговорювали, як це смачно, що можна було б ще додати до рецепту, - розповідає Світлана. 

За словами жінки, вже кілька дітей виявили бажання в майбутньому зв'язати своє життя з кулінарією і навіть придумували вже назви для своїх закладів. 

- Ці діти просто чудові. Вони мені дуже піднімають настрій. 

Навіть 25-річна донька Світлани долучилась до гуртку і створила комікс на основі фотографій з гуртку. 

Під час підсумкової вечірки в КгЦ "Шelter+" діти продавали солодощі, які створили в гуртку "Рунделик". Всі смаколики були миттєво продані. Якоїсь певної ціни на них не було, люди просто залишали якусь суму в скриньку для пожертв. Таким чином, діти зібрали 1102,5 грн., які передали на потреби Захисників. 

У Кривому Розі діти з кулінарного клубу "Рунделик" зібрали кошти на потреби ЗСУ, - ФОТО , фото-11У Кривому Розі діти з кулінарного клубу "Рунделик" зібрали кошти на потреби ЗСУ, - ФОТО , фото-12У Кривому Розі діти з кулінарного клубу "Рунделик" зібрали кошти на потреби ЗСУ, - ФОТО , фото-13

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

У Кривому Розі діти з кулінарного клубу "Рунделик" зібрали кошти на потреби ЗСУ, - ФОТО , фото-14

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW