Станом на 9 годину ранку до поліції надійшло 48 повідомлень про руйнування у Нікополі. Поліцейські фіксують всі воєнні злочини рф, - ФОТО



Руйнування будинків, пошкодження квартир та троє поранених - поліцейські Дніпропетровщини фіксують чергові обстріли міста Нікополя.

Як повідомляє пресслужба ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, станом на 9-ту годину ранку до поліції надійшло 48 повідомлень про руйнування від мешканців міста.

Внаслідок обстрілів три людини отримали поранення, один чоловік госпіталізований.

Наразі на місцях подій працюють слідчі та вибухотехніки. Поліцейські фіксують всі воєнні злочини рф, документують кожен факт російської агресії.

Остаточна інформація уточнюється. 

За зібраними матеріалами слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, вночі 6 серпня ворог обстріляв Нікополь, в черговий раз накривши вогнем із РСЗВ спальний район міста. Пошкоджень зазнали як багатоповерхівки, так і приватні будинки містян, господарські споруди та автомобілі. В результаті обстрілу сталися пожежі у двох приватних будинках, пошкоджено лінії електропередач, газопровід.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW