На могилі чемпіона світу з Тернопільщини встановили пам'ятники



Сьогодні, 6 серпня, свій день народженя мав би святкувати багаторазовий чемпіон України та світу Андрій Пушкар з  Тернопільщини. Але страшна аварія обірвала життя всесвітньовідомого спортсмена. Напередодні на могилі Почесного Громадянина Тернополя встановили пам’ятне погруддя.

Про це розповіла дружина спортсмена Світлана Пушкар.

"Дорогі друзі, завершена робота нашому Андрієві. Нашому, бо належав світові. Прагнула висловити всю пошану і любов. Хай живе добра пам’ять".

Світлана подякувала усім причетним до створення скульптури, зокрема, відомому спорсмену, найсильнішій людині планети Василю Вірастюку.

"Дякую за підтримку вам, пане Василю Василь Вірастюк. Низько вклоняюся за вашу підтримку з днів похорону, дорогі рідні, друзі, знайомі та незнайомі мені люди. Вклала її у роботу. Написала про те на граніті. З теплом пам’ятаю про кожен жест допомоги, бо гріє дотепер. Виготовлення скульптури було надзвичайно тяжким. Я опинилася одна у втраті і там, де потрібно було працювати над схожістю. Парадоксально, але я не маю фото у великих, необхідних для тієї роботи, розмірах. І не змогла їх, на жаль, отримати. Корегувати на глині вигини брів, ліній волосся, очей чи підборіддя дорогої людини, довелося разом із скульптором. Боляче було спускатися в провалля втрати, коли, здавалося б, йшла на поверхню", - зазначила Світлана.

До слова, скульптуру виконав талановитий художник Володимир Журавель.

"Усім вам, хто знайшов для мене добре слово і допоміг доброю справою упродовж всього шляху, невимовно вдячна. Тому що дотик до людини, яка втратила, часто спричиняє їй біль. Поранити мене легко. І вам, котрі в своєму серці знаходили і давали тепло, щиросердно дякую. Спи спокійно, наш найдорожчий. В моєму серці завжди. Вічний сум і біль за тобою. У нас війна. Все, що можу, робитиму”, – зазначає Світлана Пушкар.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW