У Кам'янці-Подільському відкрили оновлений стадіон



На оновленому стадіоні імені Г. А. Тонкочеєва прийматимуть матчі найвищих рівнів і збиратимуть повні трибуни. На це сподівається міський голова Михайло Посітко.

А начальник Хмельницької ОВА назвав оновлення стадіону знаковою подією для міста.Масштабний ремонт на стадіоні у Кам’янці зробили верше за 60 років.

Тепер ми маємо сучасний стадіон, який прийматиме матчі найвищих рівнів і збиратиме повні трибуни глядачів. А ще – ми вже маємо зареєстровану футбольну команду! – зазначив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

Прокоментував відкриття оновленого стадіону, на якому вже відбувся перший футбольний матч, також начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій:

Це знакова подія для кам’янчан. І мені, як кам’янчанину, особливо приємно, що тут є і мій внесок.

Також він розповів трохи подробиць про стадіон:

  • Проєкт реалізовувався в рамках програми Президента України"Велике будівництво".
  • Загальна кошторисна вартість склала 38,975 млн грн. Роботи фінансувалися в основному з держбюджету у співфінансуванні з місцевим.
  • Стадіон розрахований на 2587 глядачів.
  • Оновлено трибуни, адмінбудівлю, газон футбольного поля, встановлено синтетичне покриття для бігових доріжок, облаштовано сектори для стрибків, сектори для метання списа, диска та молота, штовхання ядра.
  • Передбачено умови для розміщення глядачів з обмеженими можливостями.

Читайте також:"Набір на освітній проєкт SEED для охочих бути аграріями".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW