"Доброго вечора, ми з України!" На Прикарпатті погасили нову марку від "Укрпошти"



На Прикарпатті до Дня української державності погасили нову марку від "Укрпошти" — "Доброго вечора, ми з України!" Директор Івано-Франківської дирекції "Укрпошти" Михайло Рудий розповів кореспондентці Суспільного, що відділення області отримали 140 тисяч марок, 20 тисяч листівок та 22 тисячі конвертів до них, пише Суспільне.

"На цій марці зображені реальні події, які відбувалися на Миколаївщині, а також на інших територіях нашої держави, де українські селяни без зброї відібрали чи зібрали військову російську техніку та передали її ЗСУ, наближаючи перемогу. Ескіз і тип марки обирали всеукраїнським голосуванням у застосунку "Дія", а також у соцмережах "Укрпошти", — каже Рудий.

"Доброго вечора, ми з України!" На Прикарпатті погасили нову марку від "Укрпошти", фото-1

Це – вже четверта марка від "Укрпошти", яку випустили під час воєнного стану. У черзі на її погашення Олександр Гогін стоїть одним з перших. Чоловік захоплюється філателією вже понад 30 років. Має велику колекцію марок періоду СРСР та незалежної України. Каже, марки для нього — це своєрідне психологічне розвантаження.

"Це є наша історія – в марках. Вона зображена, показана, її не приховати. Подія сталася — на неї випускається марка. І потім ви цю подію не приховаєте, нікуди не подінете. Є якась гордість, що я – українець, що в мене є такі марки. Це взагалі підіймає дух", — ділиться Олександр Гогін.

За словами керівника Івано-Франківської дирекції "Укрпошти" Михайла Рудого, наступною випустять марку, присвячену перемозі гурту Kalush Orchestrа на Євробаченні. Також продовжать виготовлення марок на військову тематику.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW