День Української Державності: покровська громада вперше відзначає нове свято



Запровадити нове державне свято, яке відзначається у день хрещення Київської Русі-України 28 липня, запропонував торік президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня незалежності України і затвердив відповідний указ. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради. 

Сьогодні у Покровській громаді пройшли урочистості. З нагоди свята у фоє центральної міської бібліотеки було влаштовано три тематичні виставки, під час якої кожен бажаючий мав змогу ознайомитись з етапами державотворення та сучасними здобутками мешканців Покровської громади.

День Української Державності: покровська громада вперше відзначає нове свято , фото-1

На урочистий захід з нагоди Дня Української Державності завітали перші керівники громади, представники провідних підприємств міста, військовослужбовці, волонтери та громадськість.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, принциповість та наполегливість у реалізації завдань і функцій держави, громадську активність і самовідданість, спрямованих на захист національних інтересів України та з нагоди відзначення Дня Української Державності очільник громади вручив місцевим мешканцям, серед яких депутати, представники структурних підрозділів міської ради, Громадської Ради, військовослужбовці, почесні грамоти.

День Української Державності: покровська громада вперше відзначає нове свято , фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW