Ранкові удари по Київщині та Чернігівщині: з’явилися подробиці



Російські загарбники вранці в четвер, 28 липня, обстріляли територію Київської та Чернігівської областей. На Чернігівщині ворог вдарив по Гончарівській громаді, а на Київщині – по одній з громад Вишгородського району.

«З 5:20 до 6:30 год. 28 липня 2022 року за інформацією з білоруських джерел надходила інформація про запуск понад 20 ракет з території Білорусі. Наразі відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади Чернігівської області, які впали в лісовий масив. Також працювала наша система протиповітряної оборони», – повідомило оперативне командування «Північ»

Також росіяни вдарили ракетами по об’єкту інфраструктури у Вишгородському районі Київської області, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба

«Сьогодні зранку ворог наніс ракетний удар по одній із громад Вишгородського району. Обстріляний об’єкт інфраструктури. Інформація щодо жертв уточнюється. На місці вже працюють всі екстрені служби», – зазначив він.

Перед цими ударами в багатьох областях України оголосили повітряну тривогу, а проект «Беларускі Гаюн», який відстежує військову обстановку в Білорусі, повідомив, що з території аеродрому «Зябровка» у Гомельській області, який Білорусь віддала в користування Росії, було випущено приблизно 25 ракет.

Також ми розповідали про опитування Чи згодні українці на територіальні поступки заради миру?



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW