25 липня у Львові попрощаються із двома Героями Павлом Кириченком та Назаром Тимківом



На площі Ринок прощатимуться з двома львів'янами, що загинули на війні. 

25 липня у Львові прощатимуться з львів'янами 27-річним Павлом Кириченком та 26-річним Назаром Тимківом, які загинули на війни. Мерія закликає долучитись до церемонії прощання на площі Ринок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Чин похорону Павла Кириченка та Назара Тимківа розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища через вулиці Руську, Підвальну, Винниченка, пл. Соборна, Пекарську, Шімзерів, Мечникова, Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героїв. Павло Кириченко львів'янин. Він навчався у спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з футболу "Карпати". Закінчив Львівське вище професійне політехнічне училище. 

Впродовж 2014 - 2015 років проходив військову службу у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

У 2017 - 2020 років брав участь в антитерористичній операції у складі 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України. Молодший сержант.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення захищав Україну у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. У Павла Кириченка залишились дідусь, бабуся, батьки, дві сестри та брат.

Павло Кириченко, Фото: пресслужби Львівської міськради

Павло Кириченко, Фото: пресслужби Львівської міськради

Назар Тимків львів’янин, закінчив середню загальноосвітню школу №77 міста Львова з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності. Вищу освіту здобув у Львівському кооперативному фаховому коледжі економіки і права.

Впродовж 2015 – 2017 років проходив військову службу в лавах 234-го радіотехнічного батальйону 14-ої радіотехнічної бригади імені Богдана Хмельницького повітряного командування "Південь" Повітряних Cил Збройних Сил України.

Протягом 2017 – 2022 років працював у товаристві з обмеженою відповідальністю "Шувар" та на приватному підприємстві "Охоронна фірма "Гетьман".

Старший солдат, із початком повномасштабного російського вторгнення захищав Україну у складі 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ої окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Назара Тимківа залишились дружина, донька, батьки та брат.

Назар Тимків, Фото: пресслужби Львівської міськради

Назар Тимків, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: У Львові відбувся спортивний флешмоб "Біжу за Азовсталь"

Фото на головній: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW