Прикарпатські поліцейські розшукують водія, який смертельно травмував пішохода і втік



Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув чоловік, а водій покинув місце події, не надавши допомогу потерпілому, сталася на Надвірнянщині. Правоохоронці проводять розшукові заходи для встановлення місця знаходження водія та транспортного засобу. 

23 липня о 1 годині 30 хвилин до Надвірнянського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у смт. Ланчин на проїзній частині виявлено чоловіка, без ознак життя. 

На місце події негайно виїхали слідчо- оперативна група поліції Надвірнянщи, слідчі обласної поліції та експерт-криміналіст. 

Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль здійснив наїзд пішохода та покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий чоловік, 1975 року народження, місцевий мешканець, загинув на місці аварії. 

За фактом ДТП  слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Поліція Прикарпаття звертається до громадян, якщо ви стали очевидцями або свідками цієї події, чи маєте відеозаписи аварії, просимо не бути байдужими. Обов’язково повідомте поліцію або зателефонуйте на лінію «102».

Наголошуємо кожному учаснику дорожнього руху, якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих наодинці, негайно телефонуйте медикам та до правоохоронців.

Пам’ятайте, залишати  без допомоги людину, яка перебуває в небезпечному для життя стані, злочин!

Поліція Івано-Франківської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW