Представники Німеччини передали колегам з Хмельницького мультифункціональний медичний автомобіль



Представники Міжнародної поліцейської асоціації з Німеччини передали колегам з Хмельницького мультифункціональний медичний автомобіль для потреб відомчої медицини  

Представники німецької секції Міжнародної поліцейської асоціації (IPA) привезли до України та передали колегам-поліцейським з Хмельницького спеціалізований мультифункціональний медичний автомобіль, додаткове обладнання до нього і необхідні медикаменти.

Правоохоронці, в свою чергу, передали транспортний засіб на потреби відомчої медицини державній установі «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області».

В період війни в Україні автомобіль хочуть обладнати додатковими ношами і обладнанням, щоб при потребі використовувати для швидкого транспортування поранених. А згодом його планують переобладнати під пересувний пункт для проведення медичного профілактичного огляду працівників поліції, які працюють у віддалених куточках Хмельниччини.

Доставка спеціалізованого транспортного засобу в Україну стала можливою завдяки спільним зусиллям Міжнародної поліцейської асоціації, поліції Хмельниччини та обласної організації ФСТ «Динамо».

Гроші для придбання автомобіля та медикаментів зібрали німецькі правоохоронці, які є членами IPA.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW