На Житомирщині поліцейські викрили «закладчика» наркотиків



Днями, під час оперативно-профілактичних заходів, працівники кримінальної поліції виявили парубка, який поширював наркотичні засоби шляхом «закладок». Правоохоронці вилучили у нього 13 згортків з кристалічною речовиною, попередньо – наркотичним засобом. Розпочато досудове розслідування.

Близько 10:00 на одній із вулиць райцентру оперативники Бердичівського райвідділу поліції звернули увагу на молодика, який підозріло поводився. Тож поліцейські запропонували йому надати особисті документи та відповісти на кілька запитань. Хлопець визнав, що займався розповсюдженням наркотичних засобів. Він розповів, що робив так звані закладки та показав, де саме залишив один із наркозгортків.

Працівники слідчо-оперативної групи райвідділу поліції задокументували обставини та вилучили 13 пакунків з кристалічною речовиною. Виявлене слідчі направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Поліцейські з’ясовують шляхи надходження наркотиків до розповсюджувача та інші обставини.

Відповідно до чинного законодавства причетному до поширення заборонених речовин може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Бердичівський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW