TikTok перевів Україну до європейського регіону: подробиці



TikTok перевів Україну до європейського регіону. Це пов'язано з тим, що соціальна мережа могла блокувати український контент про війну через належність України до "регіону", повʼязаного з росією.

Про це повідомив заступник міністра цифрової трансформації з розвитку IT Олександр Борняков в ефірі "24 каналу".

Раніше Україна перебувала в російському регіоні адміністрування платформи. Це, зі свого боку, призводило до багатьох випадків блокувань контенту про війну на території нашої країни.

Як відзначив заступник міністра, можливо, переведення до європейського регіону адміністрування покращить ситуацію вже незабаром.

У недавньому звіті TikTok стверджується, що платформа видалила 41 191 відео, пов’язаних з війною в Україні. 87% цих роликів порушували політику платформи щодо дезінформації. Водночас з якої саме країни походять ці шкідливі матеріали, на платформі не уточнили.

Також TikTok ввів зручне оновлення. Соцмережа TikTok додала можливість вмикати автоматичні субтитри для будь-якого відео та переклади для підписів у відео та текстових стікерів. Зараз підтримуються англійська, німецька, індонезійська, італійська, корейська, мандаринська китайська, португальська, іспанська та турецька мови.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW