На їхню думку вони на цій планеті головні: ці три знаки зодіаку найбільш егоїстичні



Егоїзм дуже погана якість, так вважалося протягом багатьох років , але сьогодні багато експертів стверджують, що егоїзм у здоровій кількості допомагає людині проживати своє життя щасливіше.

Астролог Людмила Булгакова виділяє серед усіх знаків три найбільш егоїстичні:

Лев

У Левів ніколи не повинно бути сумнівів: найкраще має діставатися тільки їм. Через дуже високу самооцінку представники цього знака не в змозі сприймати себе адекватно – вони справді впевнені, що найкращі. І горе тим, хто дозволить собі засумніватись у цьому, Леви їм покажуть свої зуби.

Скорпіон

Скорпіони думають, що весь світ належить їм по праву народження - хіба можна знайти таких розумних і шляхетних людей, як вони? Поставивши собі мету, представники знака можуть йти напролом, використовуючи одночасно будь-які, навіть недозволені засоби, оскільки вважають, що їм, на відміну від інших, можна абсолютно все. Втім, що вже тут говорити про методи боротьби за місце під сонцем, якщо на їхню думку вони на цій планеті головні.

Риби

Риб важко назвати егоїстами тому, що вони вміють приховувати властиві їм негативні якості, зокрема егоїзм. Оточення цього знака може і не здогадуватися про те, що ті використовують їх у своїх інтересах, але суть справи від цього не змінюється. Вони навіть можуть вдати, що стурбовані чужим добробутом, і робити все можливе, щоб його підвищити, але насправді часто Риби переслідують лише свої інтереси.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW