Віддалена робота у Миколаєві: актуальні вакансії,- ФОТО



Віддалена робота у Миколаєві.

Через війну чимало людей залишилось без роботи або не в змозі працювати у офісах. Редакція сайту 0512.ua вирішила допомогти миколаївцям з пошуком роботи та пропонує підбірку віддалених вакансій.

Модель для блоггінга, стрімер, ведуча трансляцій

Модель для блоггінга, стрімер, ведуча трансляцій

Компанія проводить кастинг талантів для відбору і подальшого просування блогера (стрімера) серед англомовної аудиторії. Кандидатка повинна бути харизматичною, приємної зовнішності з талантами (спів, танці) та вмінням утримувати і приковувати аудиторію до себе. Також потрібно знати англійську мову.

Гнучкий графік роботи.

Заробітна плата  - 40 000 гривень.

Всі подробиці можна дізнатися ТУТ.

Менеджери з продажу

Менеджери з продажу

Постачальники побутової хімії, кормів для тварин, товарів першої необхідності та іншого товару з Європи проводить набір на роботу менеджерів з продажу. Кандидат повинен бути комунікабельним.

Заробітна плата – 25 000 – 40 000 гривень.

Всі деталі можна дізнатися ТУТ.

Дизайнер

Дизайнер

На віддалену роботу потрібен дизайнер. В обов’язки робітника входить конструкція одягу для тварин з використанням спеціальної програми. Також працівник повинен обговорювати поточні питання із замовником, аналізувати ринок одягу для тварин. Кандидат повинен бути творчим та з креативним підходом.

Оплата за договором.

Подробиці ТУТ.

Модельний скаут

Модельний скаут

Компанія шукає дівчат та хлопців віком від 18 до 35 років, які бажають опанувати професію скаут менеджера. Кандидат повинен бути готовим працювати мінімум 4 години на день, 5 днів на тиждень, бути впевненим користувачем соціальних мереж: instagram, tik-tok та іншого. Також наполегливим, цілеспрямованим, вміти переконувати та грамотно викладаєш свої думки , оперативно виконувати поставлені задачі та відповідально підходити до роботи.

Підкреслюється, що кількість місць у команді обмежена. Зарахування до штату лише після письменного тестового завдання.

Заробітна плата – 18 000 – 28 000 гривень.

Подробиці ТУТ.

Спеціаліст з пошуку товару 

Спеціаліст з пошуку товару

Компанія, яка займається продажами, шукає досвідченого ресерчера для довготривалої співпраці. Кандидат повинен мати досвід роботи в ресерчі ОА від 2 років, володіти англійською мовою на рівні С1, вміти працювати з програмами для ресерча, а також знати ключові моменти в роботі по стратегії ОА і Wholesale.

В обов’язки робітника входить: знаходити від 3-х вилок в день по заданим критеріям, проводити аналітику лістингів, товарів та ніш а щоденно звітувати.

Заробітна плата – 7 000 гривень.

Подробиці ТУТ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW