Обстріли, ракетні атаки та збільшення кількості жертв: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір



Розпочалася сто сорок п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вдень окупанти вдарили по Криворізькому району. Поцілили по полю зі скошеною пшеницею в Зеленодольській громаді. На щастя, минулося без постраждалих. Обстрілювали окупаційні війська рф і населені пункти Херсонщини, які межують з нашою областю.

Також вдень ворог вдарив по Великомихайлівській та Покровській громадам у Синельниківському районі. Повністю зруйновано одне складське приміщення. Частково ушкоджено три склади, в яких зберігалися 3 тонни зерна, півтори тонни проса та 800 тонн соняшника. В одному з сіл внаслідок влучання ракети поруч з будівлею ліцею в закладі пошкоджено дах і фасад, вибито півсотні вікон.

Під час розбору завалів на промисловому підприємстві, по якому минулого тижня вдарили ворожі ракети Х-101, рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого. Таким чином того дня росіяни вбили чотирьох наших громадян. Ще шістнадцять осіб постраждали.

Напруженою залишається обстановка у Нікопольському районі. Ще вдень там було оголошено повітряну тривогу, яка триває і досі. Тому Микола Лукашук закликає тамтешніх жителів дотримуватися правил безпеки. Будь ласка, реагуйте на сирени.

"В інших районах області ситуація залишається контрольованою. Але пам‘ятаємо про правила безпеки під час сигналу тривоги. російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.

Віримо в наші Збройні сили і в Президента. Нехай вечір та ніч будуть мирними", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW