Пісня - в тему. В Маріуполі на День металурга виступить соліст гурту "Лесоповал"



Яке життя - такі пісні. 17 липня в Маріуполі, на святкуванні Дня металурга, виступить "спеціальний гість" - соліст гурту "Лесоповал" (російська) Сергій Купрік.

Пісні про "пацанов", столипінський вагон, білого лебедя на пруду та іншу тюремну романтику російський співак буде виконувати для маріупольських металургів.

 До речі, в 2004 році Янукович дав співаку звання Заслуженого артиста України. І це ще один аргумент на користь того, щоб взагалі заборонити в Україні цей радянський пережиток. 

Окрім шансону, маріупольців будуть розважати естрадно-симфонічним концертом донецької філармонії. Справжню маріупольську філармонію окупанти загубили, тож тепер пропонують донецьку.

Пісня - в тему. В Маріуполі на День металурга виступить соліст гурту "Лесоповал", фото-1

Важлива деталь: в Маріуполі не залишилось металургійних підприємств. Російська армія повністю знищила металургію. "Азовсталь" відновленню не підлягає. ММК ім. Ілліча, який на відміну від "Азовсталі", був зруйнований менше, не зможе відновити роботу як металургійне підприємство, а буде працювати лише як ремонтна база техніки.

Тож в Маріуполі немає металургів. Є лише КОЛИШНІ металургі, які зможуть повернутись до професії лише за двох умов: або місто звільнять, і власник заводів розпочне будівництво нових потужностей, або вони поїдуть винайматись на російські підприємства.

Сум і біль - напередодні свята.

ЧИТАЙТЕ НАС В ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ МАРІУПОЛЬ 0629. ОБГОВОРЮЙТЕ НОВИНИ В НАШІЙ ГРУПІ В ФЕЙСБУЦІ МАРУПОЛЬ МІСТО-ГЕРОЙ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW