Війна губить цвіт нації: Новомосковськ сумує через втрату Ярослава Ященка



16 липня у Новомосковську попрощалися з земляком Ярославом Ященком.

"Педагогічний та учнівський колективи Ліцею «Самара» міста Новомосковська глибоко сумують з приводу загибелі Захисника України, випускника ліцею 2010 року - Ященка Ярослава. Ми пам’ятаємо Ярослава як гарного учня, вірного друга, людину з активною життєвою позицією, який, ще навчаючись у ліцеї, зміг затримати злочинця. Ярослав тривалий час працював за кордоном, знав 4 іноземні мови, мав власну мовну школу в Китаї. Але коли цього потребувала Батьківщина, став на її захист. На жаль, він героїчно загинув під Лисичанськом. 16 липня 2022 року о 10.00 годині в місті Новомосковськ, на пл. Героїв, 10, відбудеться прощання з нашим Героєм – Ярославом Ященком. Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищав та захищає нашу державу від російського окупанта. Висловлюємо співчуття рідним та близьким Захисника. Герої не вмирають…", - написала у фейсбук директор ліцею Олена Мітченко.

З приводу втрати висловився в телеграм-каналі і керівник міста Сергій Рєзнік:

"З кожним полеглим Героєм ми все більше усвідомлюємо безсилість слів. Бо жодні слова не взмозі загоїти рани. Найкращі сини та доньки України віддають своє життя, щоб звільнити її від катів та убивць, від російських орків.

Сьогодні місто попрощалось із Ярославом Ященком, який загинув у бою під Лисичянськом. Читаючи про особистість воїна, важко ним не захоплюватись. Він мав активну життєву позицію, повагу свого оточення, володів 4 мовами, довгий час працював за кордоном та навіть керував власною мовною школою у Китаї. Але Ярослав ніколи не забував про Україну і став на її захист у тяжкі часи. Кажуть, що ще навчаючись у ліцеї, хлопець зміг затримати злочинця. Герой від початку і до кінця. Висловлюю свої співчуття родині та близьким Ярослава, всьому місту. Ми втрачаємо найкращих. Вічна слава Герою!"

Війна губить цвіт нації: Новомосковськ сумує через втрату Ярослава Ященка, фото-1Війна губить цвіт нації: Новомосковськ сумує через втрату Ярослава Ященка, фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW