На Буковині судимуть місцево жителля за незаконне перевезення військовозобов’язаних через кордон



Незаконне перевезення військовозобов’язаних через кордон – судитимуть буковинця,  пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт  щодо жителя смт Красноїльськ Чернівецького району, який намагався незаконно переправити за кордон військовозобов’язаних (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, чоловік організував незаконне переправлення до Румунії двох чоловіків, яким виїзд з країни заборонено. За свої послуги просив 14 тис. грн з особи. Він прибув на територію МПП «Порубне» на власному авто з трьома пасажирами, двоє з яких підпадають під заборону виїзду за кордон.

При проходженні перевірки підозрюваний висадив їх на території пропускного пункту, а прикордонникам надав для паспортного контролю свої документи та ще одного пасажира, якому виїзд дозволено. Після одержання згоди на перетин кордону намагався таємно підібрати висаджених пасажирів, однак був викритий працівниками Державної прикордонної служби України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:Перетин держкордону за підробленими актами про батьківство – на Буковині судитимуть жителя Кривого Рогу

В Україні хочуть тимчасово повернути нульове розмитнення для авто: кого це стосується



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW