Від дій російських агресорів постраждало тридцять нових тролейбусів - пять з них не підлягають відновленню



14 липня у Миколаєві від ракетної атаки росіян постраждало 18 одиниць тролейбусів. Ще 12 було обстріляно декілька днів тому.

Про це кореспонденту 0512.ua повідомив директор КП "Миколаївелектротранс" Юрій Сметана.

Загалом від обстрілів рашистів постраждало 30 тролейбусів, три з яких пошкодили суттєво, а тому зараз  проводиться дослідження їх силових агрегатів.

- За останні декілька днів російські істоти завдали шкоди тридцяти одиницям комуналнього транспорту, а саме - тролейбусам. Вранці, як завжди, рашисти обстріляли хаотично Миколаїв по цивільній інфраструктурі. Сьогодні було пошкоджено 18 тролейбусів. Мова йде про нові тролейбуси "Дніпро", які ми минулого року почали закуповувати в рамках кредиту ЄБРР. З них зараз три ми детального оглядаємо, тому що є підозра пошкодження силових агрегатів, які знаходяться на даху. У всіх інших розбито скло, вигнуті кріплення дверей...це все оглядається, займаємось пошуком матеріалів, щоб відновити ті тролейбуси, які можливо. На данний момент можу сказати, що з 30 тролейбусів, які нам "звільнили", п'ять не підлягають відновленню і три під питанням. Наші працівники будуть робити все, щоб вони повернулись на лінії, - розповів Юрій Сметана.

На сьогодні, 14 липня, на маршрути міста вийшло 20 одиниць тролейбусів:

- Взагалі працює 32 тролейбуси, а сьогодні вийшло на лінію 20. Ми зменшили кількість, тому просимо вибачення у миколаївців, щоб вони поставились з розумінням до цієї ситуації. Ми будемо робити все, щоб в найкоротші терміни повернутися в свій штатний режим роботи, - додав директор КП.

Нагадаємо, що  зранку під ракетний удар потрапив готель.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW