Полтавських малят запрошують у міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою



Відвідування дитячого садочку - важливий і дуже необхідний крок для вашого малюка. Це сприяє його соціалізації та формуванню необхідних для подальшого життя навичок. Дитина навчається дисципліні, розвиває свої комунікативні здібності, вчиться поважати дорослих. Саме тому до вибору дошкільного закладу потрібно ставитись уважно та перевіряти всі деталі. Особливо це стосується навчальної програми.

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-1

Дитячий садок «Водограй», що знаходиться за адресою вул. Соборності 40-Д (територія Артучилища) працює за унікальною методикою раннього розвитку, яку розробила Олена Сокальська, його власниця:

«Методика розроблена особисто мною і вона унікальна. Я – спеціаліст з глибинного психоаналізу міжнародного рівня, тому дуже добре розумію тонкощі дитячої психіки. Програма створена для дітей від 2 до 6 років та включає в себе комплексний розвиток та підготовку до школи. Кожне заняття з математики, логіки чи моторики проводиться у ігровій формі. Завдяки такій формі дитина дуже швидко вчиться рахувати, засвоює як рідну, так і дві іноземних мови – англійську та німецьку. У одній групі займається не більше 8 дітей. Саме така кількість дає можливість приділити максимальну увагу всім дітлахам. Обов’язково діти займаються із сертифікованим спеціалістом з правильного формування мови. Вже з двох років вони навчаються правильно говорити на кількох мовах. Фізичний розвиток також дуже важливий. У Полтаві ми перші почали проводити заняття з дитячого фітнесу та йоги, які допомагають правильно розвиватися дитячим м’язам без болю», - розповідає засновниця закладу.

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-2

Пані Олена отримала відповідну освіту в Міжнародному інституті глибинної психології що у Франції. Вже понад 8 років займається приватною практикою з пацієнтами. Також надає консультації в дитячих будинках та інтернатах, центрах для дітей-інвалідів та проводить семінари і тренінги для дорослих з особистісного росту, психологічного розвитку, бізнесу, введення в материнство і правильне виховання дітей.

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-3

Програма дитячого садочка досить різноманітна і включає в себе заняття з дрібної моторики, математики, конструювання, читання, письма, англійської та німецьких мов, фітнесу, хореографії, співів і ще багато іншого. Матеріали, які використовуються під час занять – екологічно чисті. Діти навчаються рахувати за допомогою природних матеріалів таких, як шишки, жолуді, квасоля тощо.

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-4

Протягом дня з дітлахами працюють психологи. Під час своєї роботи вони використовують різноманітні техніки - казкотерапія, пісочна терапія, мульт-терапія, арт-терапія, музична терапія.

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-5

Міні-дитсадок розрахований на 30 місць: 20 на повний день з 8 до 17 години та 10 місць на півдня з 8 до 13 години. Для людей, які були змушені покинути свої домівки через війну і зараз мешкають у Полтаві діє знижка -20% від вартості.

Окрім цього, в липні стартувала щорічна літня програма для дітей віком від 7 до 10 років. Вона називається «Привіт, літо - сонце повітря і вода!». 

Ця програма про цікаве проведення часу в колі однолітків, наповнення цікавими спортивними іграми. 

Також дітлахи будуть займатись музикою, танцями та іншими цікавими творчими завданнями. 

Харчування лише смачною та здоровою їжою.

Будемо смачно їсти, танцювати, малювати, оздоровлюватися та набиратися знань та сил для нового навчального року.

Ця програма поділена на 3 тури по 15 місць у кожному. 

1 тур - 18.07.22 - 29.07.22.

2 тур - 1.08.22 - 12.08.22.

3 тур - 15.08.22 - 26.08.22.

Вартість участі в літній програмі - 6000 грн.

Для людей, які були змушені покинути свої домівки через війну і зараз мешкають у Полтаві діє знижка -10% від вартості.

Режим роботи табору:  будні дні, з 9:00 до 17:00. 

Хочете зробити дітей щасливими? 

Подаруйте їм тур в літній табір "Водограй"!

Полтавських малят запрошують у  міні-дитсадок з унікальною навчальною програмою, фото-6

Додаткова інформація у соцмережах за посиланнями:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100080260554298

https://www.facebook.com/profile.php?id=100021249815488

https://instagram.com/sokalskaolenapsyhotherapist



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW