Британські волонтери-медики провели для покровських освітян тренінг по наданню першої домедичної допомоги



За ініціативою відділу освіти Покровської міської ради сьогодні у міській бібліотеці ім.Т.Г.Шевченка під керівництвом медиків з британської організації UK-Med місцеві освітяни відточували навички надання екстреної домедичної допомоги. 

Волонтери-медики зосередили увагу присутніх на зупинці різних видів кровотеч, а також накладанні джгутів і турнікетів. Окремою темою стало відпрацювання алгоритму дій під час надзвичайних ситуацій.
Для кращого засвоєння інформації та відпрацювання отриманих навичок всі маніпуляції освітяни проводили на практиці. 

Британські волонтери-медики провели для покровських освітян тренінг по наданню першої домедичної допомоги, фото-1

За словами заступниці начальника відділу освіти Анастасії Долгої, сьогодні такі тренінги є вкрай необхідними: «Триває війна. Жоден з нас не знає, що буде завтра. Ми повинні бути готовими до будь-яких подій, тому вміння надавати першу домедичну допомогу – це той мінімум знань та навичок, яким повинен володіти кожен з нас у нинішній ситуації». 

Британські волонтери-медики провели для покровських освітян тренінг по наданню першої домедичної допомоги, фото-2

Тренінг, тривалість якого складає майже 2 години,  відвідали близько 60 представників закладів освіти Покровської громади. Подібні навчання під наставництвом волонтерів-медиків з Великої Британії продовжаться у Покровську й надалі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW