На Київщину із візитом прибув Міністр оборони Польщі, - ФОТО



В Ірпінь на Київщині приїхав Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак. Він на власні очі побачив масштаби руйнувань, яких завдали рашисти та поспілкувався із міським головою міста.

Про це повідомила пресслужба Ірпінської міської ради.

Ірпінь Київської області відвідав Міністр оборони Польщі
Ірпінська міська радаІрпінь Київської області відвідав Міністр оборони Польщі
Ірпінська міська рада

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити події Києва, області та України.

Ірпінь Київської області відвідав Міністр оборони ПольщіІрпінь Київської області відвідав Міністр оборони Польщі

Під час зустрічі з гостем міський голова Ірпеня Олександр Маркушин показав йому зруйновані житлові будинки та розповів, як населений пункт опинився в епіцентрі тяжких боїв та став форпостом на шляху загарбників до Києва.

Ірпінь Київської області відвідав Міністр оборони Польщі
Ірпінська міська радаІрпінь Київської області відвідав Міністр оборони Польщі
Ірпінська міська рада

Зустріч міського голови Олександра Маркушина та міністра оборони Польщі Маріуша Блащака відбулась 12 липня.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що до України з робочим візитом прибув прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. У рамках робочого візиту іноземний гість відвідав зруйноване російсько-окупаційними військами місто Ірпінь та на власні очі побачив масштаби руйнувань, які завдав ворог під час окупації.

Також ми писали, що на Київщину із візитом приїхали французькі сенатори. Вони побували у Бучі та Бородянці, де на власні очі побачили звірства та злочини армії рф проти українського народу. Також вони заявили, що винні у військових злочинах, а саме, військове та політичне керівництво росії має понести відповідальність.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW