Війська рф ударили з РСЗВ по одному з районів Дніпропетровщини: подробиці



На завершення сто тридцять дев’ятої доби героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню російські війська ударили з РСЗВ по Нікопольському району. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що через ворожий удар спалахнула пожежа на околиці Нікополя. Рятувальники приборкують вогонь. 

Попередньо, люди не постраждали.

Також Валентин Резніченко повідомив хорошу нічну новину. Наші військові збили у Нікопольському районі ворожий безпілотник. Це вже 11-ий російський розвідник, знищений у небі над областю.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко Короткі повідомив, що наразі, зафіксовано "прильоти" на території трьох громад. В усіх випадках, попередньо, без жертв. Залучено всі необхідні служби. Бойових дій в межах району немає. Звуки пострілів, які чула частина жителів міста Нікополь - результат боротьби ТрО з безпілотниками.

Євген Євтушенка рекомендує до ранку залишатися в будівлях. Використовуючи правило двох стін та не знаходьтись біля вікон.

"Розумію, що це важко, але заспокойтесь будь ласка та спробуйте заснути", - підсумував Євген Євтушенко.

У свою чергу в Головному управлінні ДСНС у Дніпропетровській області повідомили, що на околиці Нікополя сталася пожежа. Є пошкодження електромереж. 

Влучання ворожих снарядів спричинили пожежу. Рятувальники гасять загоряння. 

Пошкоджена одна з ліній електропередач. 

Попередньо, ніхто з людей не постраждав.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW