На Житомирщині торговцю амфетаміном загрожує десятирічне ув’язнення



12 липня детективи слідчого управління ГУНП закінчили розслідування обставин злочинної діяльності з виготовлення та продажу психотропної речовини на території м. Житомира. 

Викрили «ділка» детективи слідчого управління спільно із оперативниками УСБУ в Житомирській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури наприкінці минулого року.

Читайте також: На Житомирщині злочинна група збутчиків контафактного алкоголю постане перед судом

Під час досудового розслідування встановлено, що житомирянин облаштував та використовував приміщення в одному із гаражних кооперативів міста для виготовлення психотропної речовини. Так, чоловік купував прекурсори, а також інші складові хімічного процесу, у тому числі лабораторний посуд. Усі наявні предмети та засоби використовував для процесу синтезу психотропної речовини.

Отриманий амфетамін зберігав у тому ж гаражному приміщенні до його подальшого продажу. Під час слідчих дій було вилучено речові докази, а згодом призначено їх експертне дослідження.

За результатами цих та інших слідчо-розшукових заходів 42-річному житомирянину висунуто обвинувачення у вчиненні низки кримінальних діянь, зокрема:

- ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів);

- ч. 3 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів);

- ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Відтак нині чоловікові загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Поліція Житомирської області

Читайте також: Знову незаконна порубка дерев на Житомирщині?

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW