Чергова брехня від рашистів в інформаційному просторі



Станом на ранок 12 липня окупанти поширили низку свжої дезінформації, маніпуляції, фейків - Центр протидії дезінформації.

Дезінформація: Колаборант-«керівник» тимчасово окупованих територій Харківської області в.ганчев заявив: «зерно вивозиться з… території Харківської області лише на підставі договорів. Фермери домовляються про продаж із трейдерами, а тимчасова адміністрація контролює ці процеси».

Фейк: Пропагандистські ЗМІ рф повідомили, що «на позиціях ЗСУ на склозаводі в Лисичанську, виявили цілі коробки з готовими «коктейлями Молотова»… за словами місцевих мешканців, українські націоналісти планували спалити всю інфраструктуру міста під час відступу».

Маніпуляція: В МО рф заявили, що «в Слов’янську українськими націоналістами готується чергова провокація для звинувачення ЗС рф у завданні ударів по цивільних об’єктах. Для цього в будівлі аграрного ліцею утримуються цивільні мешканці. Сама будівля замінована і її планують підірвати під час ударів російської артилерії по об’єктах міста».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW