російські загарбники готуються до вуличних боїв у Херсоні, - радник голови ОВА



Російські окупаційні війська готуються до вуличних боїв у Херсоні. Якщо їх вдасться вибити з міста, то вони підуть на лівобережну частину Дніпра.

Про це заявив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань, повідомляє РБК-Україна з посиланням на телемарафон.

Він висловив сподівання, що окупантів вдасться вибити без бою.

"Останні дні я чую ці тривожні сигнали про посилення точок для вуличних боїв. А це велика небезпека для цивільних. Сподіваюся, що росіян вдасться вибити з Херсона без бою, і вони підуть на лівобережну частину Дніпра. Але треба бути готовим до всього", - заявив Хлань.

Водночас перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський закликає мешканців Херсону виїжджати з окупованої території. Він пояснює таку необхідність посиленням терору з боку окупантів у відношенні українських громадян. Також небезпекою через ведення бойових дій.

"ЗСУ близько! Це не порожні слова, які патріоти пишуть на стінах будинків по всій області, це бачить і чує кожен день будь-хто, хто живе в межах кількох десятків кілометрів від лінії фронту. При тому, що наші хлопці працюватимуть хірургічно точно, залишаються ризики супутньої шкоди громадянській інфраструктурі, а найголовніше - ризик для життя та здоров'я мирних людей", - пояснює Соболевський.

Нагадаємо, напередодні українські військові знищили артилерійську батарею окупантів на Херсонському напрямку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW