Нетвереза жителька Одещини не помітила, як зник її трирічний малюк



На Одещині поліцейські розшукали трирічного малюка, який зник через недбалість своєї матері. Наразі з хлопчиком все добре, а от жінку чекає адміністративна відповідальність.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області. 

Вчора, 10 липня, до поліцейських звернулася жителька одного з сіл Куяльницької громади із повідомленням, що у багатодітній родині зникла дитина. Як виявилося, нетвереза мати в цей час спала, а батько був на заробітках. Пропажу хлопчика помітив старший брат і звернувся по допомогу до сусідки.

Поліцейські разом із мешканцями села розпочали пошуки малюка на вулицях, в посадках та покинутих будівлях. Ситуація ускладнювалася тим, що вже темніло.

"Дитину знайшли сплячою в одній із господарських споруд на території домоволодіння родини. Малюк був голодний, але не постраждав. Про нього негайно подбали, а на недобросовісну матір, яка залишила малолітнього сина без нагляду, склали два протоколи: за частиною 2 статті 184 та частиною 1 статті 178 КУпАП. З жінкою вже проводили профілактичні бесіди та притягували до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, коли її старший син тікав з дому. Оскільки вона не змінила своє ставлення до догляду за дітьми, сім’я перебуватиме під посиленим контролем соціальних служб та поліції", - повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW