У Грузії туристці з росії видали каву у синьо-жовтому стаканчику з написом популярної фрази



Російська блогерка була вражена тим, як її зустріли грузини. Вона була обурена тим, що в Грузії їй видали каву в синьо-жовтому стаканчику. На картоні було надруковано вже всесвітньо відому цитату «Русский военный корабль, иди …», російською мовою і без цензури.

Обурена туристка з країни-агресора зізналася, що відчула себе ніяково, але згодом почала переконувати підписників, що подібні жести підтримки Україні – це лише «показуха». Відповідна Instagram-stories з’явилася на її сторінці, – пише Вголос.

За словами росіянки, паперовий стаканчик для неї обирали не спеціально, а взяли одну з багатьох, які кав’ярня вирішила видавати відвідувачам в знак підтримки українського народу.

З її слів, антиросійський напис викликав відчуття сум’яття та невдоволення. Ймовірно, туристка з Росії не очікувала побачити засудження кривавої політики своєї країни в Грузії.

У Грузії туристці з росії видали каву у синьо-жовтому стаканчику з написом популярної фрази (ФОТО), фото-1

"Перше відчуття – ніяковіння. Господи, ну що за дурня. Друга – бариста не обирала стаканчик спеціально для мене. Які роздрукували – такі і дала”, – написала росіянка.

Нагадаємо, що в Грузії попри проросійськи налаштовану владу, грузинський народ завжди відзначається своєю підтримкою українцям. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW