У Кривому Розі судили чоловіка, який у комендантську годину пограбував льох



У комендантську годину криворіжець пограбував льох, який знаходиться біля однієї з багатоповерхівок міста.

Про це 0564.ua стало відомо з вироку Дзержинського райсуду в Єдиному реєстрі судових рішень.

З матеріалів справи стало відомо, що 4 червня, близько 1 ночі, чоловік перебував на вулиці Степана Тільги. Побачивши на прибудинковій території льох, він вирішив його пограбувати. Шляхом підбору ключів зловмисник відкрив замок та заліз всередину. Звідти він вкрав 4 банки консервації, завдавши матеріальної шкоди власниці льоху на суму 705,91 гривень.

Зловмисник пішов на співпрацю зі слідством заключивши угоду про визнання винуватості.

Суд визнав чоловіка винним по ч.4 ст.185 та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбвлення волі. 

Водночас його звільнили від відбування покарання за умови, що він протягом випробувального терміну (1 рік) не вчинить нового кримінального злочину. Засудженому доведеться періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, де повідомляти про зміну місця проживання, роботи чи навчання. Також він не зможе виїхати за межі України без погодження із зазначеним органом.

Нагадаємо, у Кривому Розі судили двох чоловіків, які намагались пограбувати торгівельний кіоск на зупинці, але їм завадили співробітники приватної охорони.

У Кривому Розі судили чоловіка, який у комендантську годину пограбував льох, фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW