У Миколаївській теробороні розповіли про песика, якого підібрали бійці та забрали на службу, - ФОТО



У лавах 123-ї бригади тероборони Збройних Сил України у Миколаєві живе пес Джек, якого на початку березня, під час російських обстрілів, голодного та схудлого собаку знайшли бійці. 

Як розповідається на сторінці бригали, за чотири місяці війни песик засвоїв "ази" військової служби і може поділитися великим життєвим досвідом будь з ким.

“Кульбакіно, початок березня, невщухающі обстріли російської артилерії, атаки московитів. Вірогідно, цього собаку просто відпустили господарі, його шляхетність відображалася в очах, а неспроможність їсти з сміттєвих контейнерів - в шкірі і ребрах. Бруднючий пес, як і всі, ховався від вибухів. Приїхала нова зміна військовиків, і вже з автівки Пірс йому свиснув, запрошуючи. Без вагань наш герой застрибнув в автівку. Його назвали Джек, на це ім'я пес відразу відгукнувся”, - повідомляють у бригаді.

боєць миколаївської тро на ім'я Джекбоєць миколаївської тро на ім'я Джекбоєць миколаївської тро на ім'я Джек

Перший час собака хворів і адаптувався, він став улюбленцем, до душі припав і командиру роти.

собака на ім'я Джек на початку служби

Шефство над Джеком взяв військовослужбовець на псевдо Гриф.

- Разом із Джеком ходили в наряди, навіть несли службу на бойовому чергуванні і в патрулі. Він дуже вдячний і розумний пес, я його балував, на третій день Джек вже застрибнув на моє ліжко, я з ним ділився обідом. Тепер ми справжні друзі, після війни обов'язково заберу його додому, вже зараз готую морально маму, - резюмував Гриф.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW