На Голосіївському проспекті у Києві стався потужний порив труби, - ФОТО, ВІДЕО



Учора, 8 липня, у Києві біля станції метро "Деміївська" та Національної бібліотеки України імені Вернадського прорвало трубу гарячого водогону. Наразі там проводяться ремонтні роботи.

Про це повідомили в патрульній поліції Києва.

У Києві утворився гейзер через порив труби, Патрульна поліція Києва

У Києві утворився гейзер через порив труби, Патрульна поліція Києва

Так, на проспекті Голосіївському, 3 з’явився гейзер води. Це сталося через потужний прорив труби.

У зв’язку із проривом труби перекрили, а також повідомили відповідні служби. Наразі на місці працюють патрульні,- йдеться в повідомленні.

На відео та світлинах видно потужний стовп води, який фонтанує посеред вулиці. Деякі перехожі фотографувалися біля провалля.

Комунальники вже локалізували аварію на магістральному трубопроводі на Голосіївському проспекті та готуються до проведення ремонту.

У Києві утворився гейзер через порив труби, Патрульна поліція Києва

У Києві утворився гейзер через порив труби, Патрульна поліція Києва

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини.

Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго".

Столичні комунальники наголосили, що пошкоджений трубопровід експлуатується з 1978 року. У КП "Київтеплоенерго" також додали, що нормативний термін експлуатації минув і потребують заміни 80% теплових мереж у Києві. У столиці за останні три роки на найаварійніших ділянках замінили 340 кілометрів тепломереж.

Також ми писали про те, що на Київщині дорожники ремонтують міст у селі Демидів, який зруйнувала блискавка, яка в нього влучила. Зараз рух транспорту до Києва проходить в об’їзд дорогою Київ-Ковель-Ягодин. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Крім того, повідомляли, що в Києві з 9 по 17 липня змінить маршрут трамвай №5. Крім того, у суботу закриють рух трамваїв №14 та №18 на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW