ЗМІ рф звинувачують Україну в збільшенні кількості голодуючих



Триває сто тридцять шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. За даними супутникових знімків NASA Harvest,  що поля, на яких засівають 28% озимих та 18% ярих культур, включно з кукурудзою та соняшником, знаходяться під окупацією. Крім цього, частина українських полів уже не придатна для засівання через ураження снарядами та мінами. Тим часом ЗМІ рф, посилаючись на дані ООН, звинувачують Україну в збільшенні кількості голодуючих.

Про це повідомляє редакція з посиланням на Центр протидії дезінформації при РНБО України. 

За даними ООН, внаслідок війни росії проти України кількість голодуючих збільшиться на 13 млн. осіб.

Пропаганда рф транслює думку, що голод і світова продовольча криза почнеться не через «спецоперацію», а через шантаж і блокування Україною експортних шляхів.

Керівницво кремля заявляє, що вони готові до діалогу і хочуть вирішити продовольче питання максимально швидко і безболісно, проте слова різняться зі справами.

ЗС рф знищують елеватори з українським зерном, блокують порти і підпалюють поля фермерів, щоб підірвати продовольчу безпеку. Також росіяни продовжують красти і вивозити українське зерно з ТОТ.

Продовольча криза — це ще один російський важіль шантажу, який потрібен їм, щоб впливати на країни, незалежні від енергоресурсів рф.

Таким чином, рашисти створили глобальну проблему, в якій намагаються звинуватити Україну, тероризуючи цивілізований світ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW