На Луганщині під час російсьскої агрсії було знищено понад 3400 підприємств



У Луганській області від російської агресії постраждали понад 3400 підприємств.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Ми продовжуємо збір інформації щодо шкоди та збитків, завданих бізнесу Луганської області внаслідок російської агресії. За знищення нашої інфраструктури ворог відповість окремо. Вже сьогодні владою проводиться підготовча робота для розгляду злочинів рф у міжнародних судах. Усю необхідну для захисту своїх прав інформацію нам вже надали 330 підприємців.

Інформацію щодо завданих збитків державним, комунальним та приватним суб’єктам господарювання регіону необхідно надавати за оновленою формою за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1xEiSCVS_ffCHgOnyduY19pTQ19PXcWQLWg6HCAmbBbA/edit

На численні запити від підприємців підготовлено також анкету щодо пошкоджень, завданих виробничим або комерційним будівлям, яку можна заповнити за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1COjRLe58G2k_oStmNklNg1nG5-R-3tRH6Pmct_1qCk4/edit

Ворог з 2014 року не докладав жодних зусиль для розвитку підконтрольних йому територій Луганської області. Напевно тому з такою люттю знищено все, що протягом крайніх восьми років працювало, будувалось, створювалось на територіях, контрольованих українською владою. Діяльність припинили понад 3400 підприємств, у тому числі 479 промислових. Їх майнові комплекси перебувають на окупованих територіях та зазнали значних пошкоджень, економічні втрати обчислюються мільярдами гривень.

Нагадаємо, постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 326 затверджено "Порядок визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації".

Цим Порядком визначено 22 основних напрямки, за якими буде проводитися оцінка шкоди та збитків, та приблизний перелік показників до них.

До жовтня поточного року центральні органи виконавчої влади мають затвердити



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW